Nyheter

Summering 2017

2017 års festival är slut och vi ser tillbaka på några härliga dagar med jättespännande möten och fantastiska program.

Förutom att rekordmånga författare gästade festivalen i år kan vi också se tillbaka på att vi lyckades åstadkomma en mängd nya och unika attraktioner i år. Ni som missade Deckarmelodikrysset gick verkligen miste om något men vi har redan beställt ett nytt till 2018 års festival. Den unika fotodeckargåtan ”Det förskräckliga mordet på Badhuset” hittade visserligen ingen lösning på mysteriet under festivaldagarna men var ändå minnesvärd och mycket välbesökt.

Vi gläder oss åt att vi fick ett stort antal nya medlemmar till föreningen och hoppas att ni alla ska vilja komma in i föreningen och dra era strån till stacken inför nästa festival.

Nu tackar vi alla som på olika sätt har hjälpt oss med genomförandet av årets festival.

Först alla fantastiska författare. Utan er fanns ingen festival.

Sedan naturligtvis styrelsen för ett självuppoffrande arbete.

Vi tackar bidragsgivare och sponsorer och hängivna samarbetspartners på Quality Hotel. Personal på Teater Västernorrland. Frivilligarbetande volontärer och alla människor som med gott humör hjälpt oss att ro den ”bästa” festivalen i vår historia ända in i mål. Omdömet om festivalen kommer från Nils Scherman, Svenska Deckarakademin, och då måste det ju vara sant.

Nu kan vi börja blicka framåt mot 2018 och nya spännande idéer om vad vi vill se nästa år på Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall.

Vi är alldeles extra glada över att vi fick in ett stort antal enkäter som berättade vad ni tyckte och tänkte om årets festival och inte minst vilka ni vill möta på våra scener på nästa års festival. Resultaten av den kommer vi att publicera på vår facebooksida.

 

Tomas Melander
Ordförande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *