Sanna Juhlin

Foto: Fröken Fotograf

Sanna Juhlin från Söråker utanför Timrå har en diger utgivning bakom sig med nära tjugotalet titlar för barn i olika åldrar, Hennes senaste bok Hemliga Trean och lägermysteriet kom ut så sent som i april 2018.

Förutom sitt skrivande är Sanna också verksam som pedagog och skrivlärare och inspiratör för barn i alla åldrar. Hon håller ofta kurser och gör skolbesök vilket hon också kommer att göra på Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall i november 2018.

Serien om Hemliga Trean har blivit en stor framgång och på de senaste åren har fyra olika böcker kommit ut. Hemliga Trean och blåbärsmysteriet, Hemliga Trean och Maskeradmysteriet, Hemliga Trean och hundmysteriet och nu senast Hemliga trean och lägermysteriet. Den femte boken om hemliga Trean lär vara på väg.


Externa länker:

Intervju http://www.kafe-k.se/intervju017.htm

Gästbloggare https://debutantbloggen.wordpress.com/2018/02/11/gastbloggare-sanna-juhlin/

Facebook https://www.facebook.com/sannajuhlinforfattare/


Här kan du Köpa din biljett till Deckarfestivalen direkt!

Urval av titlar:

Hemliga trean : Lägermysteriet (2018)

Nytt fall för Hemliga trean!
Fanny och Felix är på ett läger för barn som behöver koppla ner från telefoner och sociala medier. På den lilla ön finns en mystisk fyr, en vaktmästare med lösskägg, en förrymd fånge och en heroisk minigris… Självklart är farbror Charlie och hans lata hund Taggen med!
En lättsam och spännande barndeckare, där läsaren får möta personer med olika bakgrund och lära sig att allt inte alltid är som det först verkar. Boken passar både för högläsning och för dem som redan kan läsa själva. Färgillustrationer.
Fjärde delen i serien om Hemliga trean. Varje bok är ett eget mysterium och går att läsa i valfri ordning. Ålder 6-9 år.

I serien om Hemliga trean finns också:
Blåbärsmysteriet, Maskeradmysteriet och Hundmysteriet.

JOHANNA KRISTIANSSON är illustratör och serietecknare. Hon jobbar med barnböcker, läromedelsillustrationer, barnserier, korsord och pyssel.

Recension:
“Lägermysteriet är en genomtänkt, rolig och finurlig bok med mustiga karaktärer och där Sherlock Holmes små grå celler får arbeta; lite Roald Dahl light med glimten i ögat. Och där man lär sig att människor och saker inte alltid är vad de ser ut att vara.”
Susanna Holmlund, Sundsvalls tidning