Gunilla Bergstrand

Gunilla_Bergstrand

Gunilla Bergstrand är uppväxt i Dalarna och bor sedan 12 år i Säter och är gift med Lotta som är andra halvan bakom skapandet av serien om Hannah Järnerud. Gunilla skriver deckare i Dalamiljö där pansexuella kriminalinspektör Hannah Järnerud har huvudrollen. Serien är en Hannah Järnerud-thriller om morden i Dalarna. De två första böckerna i serien släpptes i mars i år, den tredje skrivs just nu.

Blinka lilla stjärna
En känd företagsledare hittas svårt misshandlad i sin egen bil i Falun, han är bunden med silvertejp och saknar ett öga. Mannen svävar mellan liv och död. När han vaknar upp vägrar han att samarbeta med polisen.Flera offer uppdagas och Hannah Järnerud från Faluns specialiststyrka Lundberggruppen kopplas in. Under arbetets gång framkommer det att kvinnan hon har ett förhållande med verkar ha en koppling till fallen.Hur långt kan man gå för att skydda de man älskar? Blinka lilla stjärna är Gunilla Bergstrands första bok i serien om Hannah Järnerud.

Barnet i Kupolen
Ett avlidet spädbarn hittas i soporna i Dalarnas största köpcenter, Kupolen. Polisen finner varken spår efter föräldrar eller eventuella förövare.Hannah Järnerud vid Dalarnas specialiststyrka Lundberggruppen kopplas in. Hannah är tillbaka efter en längre tids sjukfrånvaro och kämpar för att hålla sina destruktiva sidor borta. Kan de hitta barnetsmamma innan det är för sent?Finns det gärningar som är så onda att döden är det enda möjliga straffet? Barnet i Kupolen är Gunilla Bergstrands andra spänningsroman i serien om kriminalinspektör Hannah Järnerud

böcker300Gunilla_Bergstrand