Anna Karolina

Anna Karolina har en bakgrund som polis. Hon debuterade 2014 med ”Stöld av babian”, som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. 2015 kom ”Står dig ingen åter”, hyllad av både kritiker och läsare. Förra hösten kom ”Förlorat ansikte”, den tredje boken i hennes kriminalserie om Amanda Paller vid Västerortspolisen i Stockholm. Och nu i november kommer den fjärde, ”Sjusiffrigt”.
Anna Karolinas böcker är översatta till flera språk.

NÅGRA TITLAR

Sjusiffrigt

En sen kväll kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är noggrant planerade, stenhårda och effektiva. Ingenting kan gå fel.
Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott
Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhuset där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient.
Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna, men har svårt att tro att det är kvinnor som ligger bakom de råa brotten.
I “Sjusiffrigt” ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens kraft. Det är en hårdkokt polisthriller med gripande intrig och oväntade förvecklingar. Tre barndomsvänner som flyr från sitt förflutna och rusar rakt mot en oförglömlig upplösning.

Förlorat ansikte

Den unga flyktingen Tara får syra kastat i ansiktet. En man kör henne till sjukhuset men försvinner innan någon hinner se vem han är. Dådet tycks vara hedersrelaterat, men när Amanda Paller tar över polisutredningen anar hon att något annat ligger bakom attacken. Då händer det som inte får hända: Tara försvinner spårlöst från sitt rum på sjukhuset.
Förre polisen Magnus kommer ut från fängelset. Livet ligger i spillror. Det ljusnar när Felipe erbjuder honom ett jobb på bageri, men innan han vet ordet av befinner han sig mitt i en uppgörelse i undre världen.
Förlorat ansikte är den tredje boken i Anna Karolinas hyllade kriminalserie om Amanda Paller vid Västerortspolisen i Stockholm.