Cederhalls Ridklubb – en interaktiv teatermiddag fredag 6/11

Cederhalls Ridklubb – en mordgåta i svensk miljö under 1990-talet.
”Mordmysterium Jämtland presenterar en interaktiv mordgåta med publiken. Till en 2-rätters middag.

Fru Amanda Cederhall, ordförande i Cederhalls ridklubb, dog tragiskt i förra veckan efter att ha fallit av sin häst. Detta besked togs emot med stor sorg av klubbens medlemmar och anhöriga, där hon kommer att saknas väldigt mycket.
Det måste väljas en ny ordförande utan dröjsmål. Polisen misstänker att hennes död inte var någon olycka, men polisutredningen kan inte stoppa klubbens fortsatta arbete med att välja en ny ordförande. Det ska satsas pengar på hästlopp där klubbens hästar kommer att delta. Förutom att tjäna oerhört mycket pengar och inte bli arresterad, kommer allas mål att vara att försöka identifiera mördaren.”

Kvällen startar med en introduktion där deltagarna får reda på förutsättningarna för aftonen. Alla får en karaktär att spela och ett kuvert med instruktioner om vem man är, vad man vet och vad man förväntas göra under kvällen. Sen gäller det att prata med så många som möjligt under kvällen för att lista ut vem i sällskapet som är mördaren. Löser ingen mordet vinner mördaren.
Deltagarna bestämmer själva i vilken utsträckning de vill delta – på så vis passar detta alla. En del upplever detta som sin korta, men intensiva, skådespelarkarriär medan andra väljer att ta det lite lugnare. Det fungerar precis lika bra vilket som och det viktiga är att man har roligt. Professionella instruktörer leder er genom kvällen.”

Alla våra mysterier är kryddade med roliga karaktärer, skumma typer, hemliga kärleksförhållanden, kluriga ledtrådar och en intrig som utlovar en fantastiskt komisk kväll med goda vänner eller kollegor.

Detta mordmysterium har en rekommenderad minimiålder på 18 år då det förekommer både droger, spel och dobbel.

Meny:
Förrätt: Hummersoppa med räkor
Varmrätt: Laxtournedos med cidersås, kantarellcreme och dillpotatistopp.

Dryck köps i baren.

Kl 18.30-21.30 ca Quality hotell Sundsvall. Insläpp från kl 18.00