Bli medlem i Föreningen Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall

Vi jobbar vidare mot framtiden och först då naturligtvis nästa års upplaga av Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall.

För att klara av att förbättra festivalen och våra arrangemang behöver föreningen växa. Vi behöver helt enkelt dig för att stödja vårt arbete men också erbjuda dig möjlighet att själv göra en insats. Vi kommer att ha stora behov av frivilliga krafter redan inför årets festival som vi planerar ska bli större och fyllas av ännu mer spännande program.

Därför inbjuder vi dig att bli medlem i Föreningen Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall.

Som medlem får du tillgång till vårt nyhetsbrev men också tips och specialerbjudanden under året och vid föreningens evenemang

FÖR ATT BLI MEDLEM GÖR DU SÅ HÄR:

Betala in medlemsavgiften 100 kr till bankgiro 195 – 4965 eller via Swishnumret : 123 272 37 32

Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall.
På inbetalningstalongen anger du:

NAMN:
E-POSTADRESS:
TELEFONNUMMER:

När din inbetalning blivit bokförd får du en bekräftelse och har efter det tillgång till föreningens medlemsinformation.
Medlemsavgiften gäller per kalenderår med tillägget beslutat på årsmötet 2015:
medlemsavgifter betalda efter 1/11 ska gälla för kommande kalenderår och bokföras på kommande kalenderår.
För att antalet betalande medlemmar ska överensstämma med antalet medlemmar.

P.S. Ange gärna specialkompetens eller intressen som du tror kan vara till nytta för föreningen och kommande festivaler. DS