Välkommen som medlem i Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall

Festivalen arrangeras av en ideell förening som gärna välkomnar dig som medlem. En växande förening blir starkare och får större möjligheter att utveckla festivalen. Vi behöver helt enkelt ditt stöd i vårt arbete för att varje år bjuda in de bästa deckarförfattarna till Stenstan! Men vi vill också erbjuda dig möjlighet att själv göra en insats.

Bli medlem nu (betala på en gång eller med e-postfaktura).

Vad innebär ett medlemskap?

• Medlemsavgiften går oavkortat till att planera och genomföra Svenska Deckarfestivalen varje år.
  • Du stödjer vårt arbete bland barn och unga i regionen genom författarbesök i skolor och deckartävlingen Lilla Sherlockpriset.
  • Du får föreningens nyhetsbrev via e-post.
  • Du får möjlighet att bidra i föreningens verksamhet (om du vill).
  • Du får möjlighet att påverka, föreslå, önska och utveckla festivalen.
  • Specialerbjudanden vid föreningens evenemang, bland annat rabatt på festivalpasset.
  • Du får naturligtvis delta på föreningens årsmöte.

Svenska Deckarfestivalen är en registrerad ideell förening med en styrelse som svarar för det mesta av det praktiska arbetet och med revisorer som ser till att föreningen sköter ekonomin. Tomas Melander är styrelseordförande. Årsavgiften är endast 150 kronor för kalenderåret 2019 och resten av 2018.

För att bli medlem följer du denna länken och fyller i formuläret med din e-postadress och namn och klickar sedan på knappen. Då kommer du direkt till en betalsida där du kan betala med kort, Swish, Apple Pay eller Google. Du får även en bekräftelse via e-post med en länk till nätbetalning, om du inte vill betala direkt.

När din inbetalning blivit bokförd får du en bekräftelse och är efter det medlem i föreningen vilket betyder att vi hanterar dina uppgifter digitalt och kommer att skicka dig nyhetsbrev via e-post.

Du kan även betala in medlemsavgiften till bankgiro 195-4965, Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall. På inbetalningstalongen (eller i textrutan i din internetbank) anger du namn, epostadress och telefonnummer (eller enbart epostadress).

Har du någon specialkompetens eller intressen som du tror kan vara till nytta för föreningen och kommande festivaler, maila gärna til oss. Har du frågor om betalning eller medlemskap skickar du din fundering till föreningens sekreterare, svenskadeckarfestivalensvl “kanelbulle” gmail.com