Nyheter

Deckarmelodikrysset

Lös Deckarfestivalens stora Deckarmelodikryss. Nils Scherman, sedan många år styrelsemedlem i Svenska Deckarakademin, lotsar oss med säker hand genom fällor, försåt och villospår i vår kamp för att lösa årets kryss.

Krysset löser du på plats i lokalen Melody på entréplan i Quality Hotel. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Du hämtar din biljett i konferenssekretariatet den dag som krysset går av stapeln. Du kan välja att gå onsdag 7/11 eller torsdag 8/11. Vi startar 16.30 bägge dagarna och krysset är inbakat i festivalbiljetten.

Till dig som vill äta samtidigt som du löser krysset har vi dukat upp en sopp-buffé i Melody, pris 99:- och där kan du också köpa den dryck du önskar.

7 Comments

 1. Åsa S

  Ingår deckarmelodikrysset i festivalbiljetten? Hur bokar man in för att få en plats? Vad menas med att hämta biljett i konferenssekretariat? Hur gör man om man inte bor i Sundsvall och därför inte kan hämta biljett i förväg??

  1. Glenn Folkvord

   Hej Åsa.
   I festivalbiljetten ingår absolut deckarmelodikrysset. Inte soppan, men krysset ingår. Du bokar en vanlig festivalbiljett och sedan kan du hämta melodikryssbiljetten på plats när festivalen är i gång. Om du inte kan hämta biljetten i förväg så hör av dig till oss via mail eller via Facebook, när du har köpt festivalbiljetten, så lägger vi en deckarmelodikryssbiljett åt sidan för dig, med ditt namn på. Då kan du hämta den helt fram till den aktuella tidpunkten.
   Mvh, Glenn / Svenska Deckarfestivalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *