Biljetter

FESTIVALBILJETTER

Svenska Deckarfestivalen 2018 genomförs 7-9 november på Quality Hotel i Sundsvall. Missa inte tillfället att vara med på årets festival!

Passa på att möta deckareliten och andra i författarmöten, seminarier och andra aktiviteter!

Programmet utvecklas successivt men redan nu är ett 20-tal spännande författare inbokade. Onsdag, torsdag eftermiddag och fredag förmiddag blir det spännande seminarier med olika teman. Onsdag och torsdag kväll blir det modererade samtal med 20-talet medverkande författare. Utöver detta blir det en del andra aktiviteter. Du kan också redan nu köpa ditt pass till festivalen så att du garanterat har plats.

Välj det pass som passar dig; tack vare välvilligt stöd från flera håll kan vi erbjuda deltagande på festivalen till riktigt låga priser:

 • Tredagarpass 7-9/11               300:-
 • Heldagspass onsdag 7/11      195:-
 • Heldagspass torsdag 8/11     195:-
 • Heldagspass fredag 9/11       150:-

Rabatt erbjuds för betalande medlemmar.

Klicka på länken för att komma till Entré Sundsvall där du kan köpa dina biljetter: http://entresundsvall.nu/arrangemang/svenska-deckarfestivalen/

Biljetter finns även att köpa på Vängåvans Bok & Papper, Storgatan 22, Sundsvall.

Under onsdag eftermiddag, torsdag eftermiddag och fredag förmiddag arrangeras totalt nio seminarier med olika teman. Under onsdag och torsdag kväll är det författarmöten; modererade samtal med författare från scen. Utöver detta finns det ett deckarmelodikryss och rika möjligheter att mingla med dina favoritförfattare.

Mer programinformation publiceras löpande här

4 Comments

 1. Anna Bergkvist

  Hej! Jag undrar hur jag kan köpa festivalpass med medlemsrabatt? När jag klickar på länken till entre Sundsvall finns det bara ordinarie biljett att välja på… Mvh, Anna i Karlstad.

  1. Glenn Folkvord

   Hej Anna. Du kommer att få ett mail med rabattlänk när vi gör ett gemensamt utskick till alla medlemmar innom kort. Mvh Glenn / Svenska Deckarfestivalen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *